شرف الشمس شهر قم هستی
از تبار و ذراری خورشید
پای دَرست ملائکه حاضر
ای پناه مراجع تقلید
حجتالاسلام والمسلمین، سیدابوالقاسم شجاعی از خطیبان قدیمی شهر تهران گفت: شعر مهمترین عامل در پرورش منابع عالی اسلامی بوده است که البته در این برنامه وقت آن نیست که بگویم از نظر روانی، نسبت به سخن چه تاثیر بیشتری در راه، روش و ادراک مردم دارد. پیامبر (ص) میگوید: شعر حکمت است و بیان هم بشر را مسحور میکند. اساس فعالیتهای دین اسلام با همین دو محور گذاشته شده است و اسلام هم با همین دو به موفقیت رسیده است؛ یکی باب شعر و دیگری باب سخن. وقتی پیامبر (ص) در روز غدیر، امام علی (ع) را به عنوان پیشوای بعد از خود معرفی کرد، دنبال سخن پیامبر با شعری که حسان بن ثابت سرود، گرفته شد. یعنی پیامبر به حسان گفت که سخنانم را به قالب شعر در بیاور تا روی مردم تاثیر بیشتری داشته باشد.
حاج علي آهي كسيست كه مداحي را با شاگردي آغاز كرده بود. او زیر نظر علما و مجتهدانی همچون آیات میلانی، گلپایگانی، طالقانی، خراسانی و... به شعرخواني و مديحه سرايي پرداخته و عجيب نيست كه در گفتگويي، شاگردي نزد استاد را مهمترين توصيه خود به جوانان علاقهمند به مداحي بداند و از مداحاني كه استاد نديده استاد شدهاند، گلايه كند.
به گزارش خبرگزاری طاها به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دفتر آیتالله جوادی آملی، این استاد برجسته حوزه علمیه قم اظهار کرد: تجربههای تاریخی تلخ از حضور آمریکا در کشور مانند کودتای ننگین 28 مرداد 1332 ما را کاملا به آمریکاییها بیاعتماد کرده است.
وی افزود: آمریکاییها خیال نکنند اگر ما با آنها مذاکره کردیم و دست دادیم، یعنی اینکه به آنها اعتماد داریم؛ بلکه این از ادب، درایت و عقلانیت ما است که انسان مذاکره کند؛ دست بدهد و بعد انگشتانش را بشمرد.