عادت و رویهی بشر همیشه این گونه بوده که اگر موفقیت و رفاهی به دست آورده، به خود بالیده و مدعی شده که تمامی این نعمات حاصل علم و تلاش خودم بوده است. سمبل این تفکر «قارون» است که وقتی به او گفته شد از این همه نعمتی که به تو داده شده کمی هم به دیگران انفاق کن.
حضرت آیت الله جوادی آملی:
قرآن كريم وقتي درباره حجاب سخن ميگويد ميفرمايد: حجاب عبارت است از احترام گذاردن و حرمت قائل شدن براي زن كه نامحرمان او را از ديد حيواني ننگرند لذا، نظر كردن به زنان غير مسلمان را، بدون قصد تباهي جايز ميداند
شبههاي كه در ذهنيت بعضي افراد هست، اين است كه خيال ميكنند حجاب براي زن محدوديت و حصاري است كه خانواده و وابستگي به شوهر براي او ايجاد نموده است، و بنابراين، حجاب نشانه ضعف و محدوديت زن است.
حضرت آیت الله جوادی آملی(حفظه الله) : تبيين و تحرير بهتر هر موضوعي به بيان علل چهارگانه آن بستگي دارد. از اينرو، علل چهارگانه دين را تحليل ميكنيم؛ البته اين تحليل به نحو تقريب است و نه تحقيق؛ زيرا علّتهاي حقيقي، راجع به معلولهاي واقعي است
دين، گاهي به حق و زماني به باطل وصف ميشود؛ زيرا مجموعه عقايد و اوصاف اخلاقي و احكام فقهي و حقوقي، يا حق است يا باطل، يا ممزوج از حق و باطل است. مجموعه عقايد و اخلاق و مقررات حق را دين حق گويند و جز آن را دين باطل نامند؛ خواه باطل محض باشد يا حق مخلوط؛ زيرا مجموع حق و باطل نيز باطل است، نه حق.
سوم تیر ماه 84 مقطع فراموش ناشدنی در تاریخ انقلاب اسلامی است. برهه ای که هفت کاندیدا با خاستگاه های گفتمانی متفاوت به رقابت پرداختند اما در نهایت محمود احمدی نژاد توانست با شعارهای "دولت اسلامی" و "عدالتخواهی"، از سد رقیبان نامداري از جمله هاشمی رفسنجانی، محمد باقر قالیباف، علی لاریجانی، مصطفی معین و ... بگذرد و در حالی که اکثریت قریب به اتفاق ناظران سیاسی، انتخاب ملت را در فردی غیر از احمدی نژاد جستجو میکردند، انتخاب تاریخی ملت نشان داد علیرغم گذشت نزديك به سه دهه از انقلاب، هنوز كسي شعارهاي انقلاب را بدون رودربايستي و با صراحت بيشتر مطرح كند، پايگاه مردمي قابل توجهتري خواهد داشت.