مراسم وداع با ماه مبارك رمضان امشب و فرداشب توسط هيئت محبين آل طاها آمل برگزار مي گردد
حضرت امام صادق عليه السلام فرمودند: هر گاه روزه هستی بايد گوش، چشم ، مو، پوست و جميع اعضاى بدن از محرمات و حتی مكروهات پرهیز کند. روزه تنها پرهیز از خوردن و آشاميدن نیست بلكه بايد زبان خود را از دروغ نگاه داريد و ديدههاى خود را از حرام بپوشانيد.
۱ـ قالَ الإمامُ الْحَسَنُ الْمُجتبى عَلَیْهِ السَّلام :
یَا ابْنَ آدْم! عَفِّ عَنِ مَحارِمِ اللّهِ تَکُنْ عابِداً، وَ ارْضِ بِما قَسَّمَ اللّهُ سُبْحانَهُ لَکَ تَکُنْ غَنِیّاً، وَ أحْسِنْ جَوارَ مَنْ جاوَرَکَ تَکُنْ مُسْلِماً، وَ صاحِبِ النّاسَ بِمِثْلِ ما تُحبُّ أنْ یُصاحِبُوکَ بِهِ تَکُنْ عَدْلاً.([۱])
امام حسن مجتبی (علیه السلام) فرمود: اى فرزند آدم! نسبت به محرّمات الهى عفیف و پاکدامن باش تا عابد و بنده خدا باشى. راضى باش بر آنچه که خداوند سبحان برایت تقسیم و مقدّر نموده است، تا همیشه غنى و بى نیاز باشى. نسبت به همسایگان، دوستان و همنشینان خود نیکى و احسان نما تا مسلمان محسوب شوى. با افراد (مختلف) آنچنان بر خورد کن که انتظار دارى دیگران همانگونه با تو بر خورد نمایند.
خطری كه من احساس میكنم شدیدترین خطری است كه تا به حال نظام ما را تهدید كرده است و دیگر جایی برای اسلام و ولایت فقیه و ارزشهای اسلام نخواهد گذاشت.
ماهنامه پاسدار اسلام در شماره جدید خود گفتاری از آیتالله مصباح یزدی، فقیه و فیلسوف كشورمان منتشر شده كه متن كامل آن در ذیل میآید:
اشاره: عالم بزرگوار حضرت آیتالله مصباح یزدی دراین مقال با اشاره به دو اشكالی كه برخی فعالیتهای فكری و اجتماعی در شرایط فعلی كشور دارد، خواستار نگاه كلان و فراگیرتر مردم و خواص نسبت به مشكلاتی شده است كه جمهوری اسلامی با آن مواجه است و خطراتی كه اصل و اساس آن را تهدید میكند.